25 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Tur ghidat printre contrastele Bucureștiului

CUM TE ÎNSCRII? E-mail la bucuresti.realist@gmail.com, cu subiectul „Tur București” și numele tău complet. Dacă înscrii mai multe persoane, e nevoie de numele tuturor. Excepție fac minorii, a căror responsabilitate a participării la tur o poartă părinții/însoțitorii. În eventualitatea în care nu mai ajungi, te rugăm anunță-ne.

Explorează contrastele Bucureștiului!

Adevărata explorare înseamnă să descoperi locuri cât mai diverse, să afli povești surprinzătoare și să mixezi experi ențe cât mai contrastante. Pornind de la această idee, Fuzetea și Tripadvisor au lansat o campanie prin care ne propun să descoperim orașe emblematice poate altfel decât am făcut-o până acum, prin intermediul unor „Itinerare Made of Fusion”.

Pe 2 septembrie de la ora 10:00 AM, redescoperim împreună Bucureștiul și explorăm contrastele orașului. Vom vizita vestigii istorice ale unor clădiri fermecătoare, vom afla informații inedite despre clădiri noi și vechi din București, vom face o incursiune în meseriile din trecut și vom privi către industriile creative din prezent, vom vizita locuri cunoscute, obiective instagramabile și altele care ascund povești surprinzătoare.

Turul este realizat împreună cu Fuzetea.

► CÂND? Sâmbătă 02.09, de la 10:00 AM. Un tur durează aproximativ două ore.

► ACCESUL. Participarea la tur este gratuită.

► PUNCT DE ÎNTÂLNIRE. Metrou Piața Romană (sus, la gura dinspre Piața Amzei). Încearcă să ajungi cu 10 minute înainte de ora de începere.

IMPORTANT. În funcție de condițiile meteo sau alte motive, turul poate fi anulat/amânat, situație care se va anunța de îndată, verifică periodic tab-ul „Discussion” aici, pe event.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie