27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Transportul public pe Maria Rosetti

Nedumerirea noastră de acum ceva vreme a primit deslușire odată cu vestea modificării traseului central al liniei 311. Nu mai întoarce la Piața Rosetti ci iese la „Inter”, se bagă mai apoi la Sala Palatului, de unde se-ntoarce pe străzile C. A. Rosetti, Maria Rosetti și Popa Petre pînă-n Moșilor, după care o ia pe traseul știut înapoi spre Titan.

Toată îmbîrligătura asta, însă, s-a transformat într-o veste formidabilă pentru cei care vor să iasă de la Scala direct spre Calderon și Vasile Lascăr; în sfîrșit au la dispoziție un autobuz care nu doar îi ajută… dar o face și într-o cadență mulțumitoare și de încredere.

Rezultatul după aproape o lună de exploatare e că oamenii folosesc deja transportul public pe aici; îi vezi în stații – probă mai bună nu este. Bravo!

Încet, dar – uite – sigur, tot mai multe străzi centrale primesc viață și legături, ceea ce e de lăudat.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie