25 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Termoenergetica anunţă lucrări de reparaţii ale conductelor în toate sectoarele Capitalei

Compania Termoenergetica anunţă lucrări de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei termice, în zone din toate sectoarele Capitalei.

Se vor realiza următoarele intervenţii:

– În zona străzii Jiului, din Sectorul 1, se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către şase puncte termice şi aproximativ 60 de module, până în data de 6 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a acestei porţiuni de reţea este 1998, având peste 25 de ani de funcţionare.

– În zona Şoselei Mihai Bravu din Sectorul 2, în cadrul unui obiectiv finanţat cu fonduri POIM, se efectuează lucrări de înlocuire şi modernizare a conductelor ce alimentează punctul termic. Va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă către 13 blocuri până în data de 17 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1975, porţiunea de reţea având aproape 50 de ani de funcţionare.

– În zona Mihai Bravu din Sectorul 3, tot în cadrul unei investiţii finanţate cu fonduri europene, se vor executa lucrările de blindare a tronsonului de conductă veche în vederea înlocuirii pe o porţiune de aproximativ 300 m. Tot în această perioadă vor fi executate şi lucrări de reparaţii a avariilor existente pe conducta Dn 900 mm, pe Şoseaua Mihai Bravu, între intersecţiile arterelor Calea Dudeşti, Baba Novac şi Şoseaua Iancului. Lucrările impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 12 puncte termice, 148 blocuri din acest sector până în data de 7 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei este 1975, porţiunea de reţea având aproape 50 ani de funcţionare.

– În zona Bulevardului Corneliu Coposu din Sectorul 3 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice până în data de 6 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1996, porţiunea de reţea având aproape 30 de ani de funcţionare.

– Pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Sectorul 4 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către şase puncte termice, 71 blocuri, până în data de 7 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1987, porţiunea de reţea având peste 35 de ani de funcţionare.

– La intersecţia Bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Luică din Sectorul 4 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor până în data de 7 iunie, ora 23.00, fără afectarea consumatorilor. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1987, această porţiune de reţea având peste 35 de ani de funcţionare.

– Pe Calea 13 Septembrie din Sectorul 5 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către şase puncte termice, 94 blocuri, până în data de 7 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1984, porţiunea de reţea având aproape 40 de ani de funcţionare.

– În zona Bulevardului Iuliu Maniu din Sectorul 6 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către cinci puncte termice, 64 blocuri până în data de 4 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1971, porţiunea de reţea având 53 de ani de funcţionare.

– În zona Bulevardului Iuliu Maniu din Sectorul 6 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către un punct termic, în perioada 5 – 7 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 2002, porţiunea de reţea având peste 22 de ani de funcţionare.

– În zona Bulevardului 1 Mai din Sectorul 6 se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către trei puncte termice, 65 blocuri, în perioada 4 – 6 iunie, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1982, porţiunea de reţea având peste 42 de ani de funcţionare.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute. Vă reamintim faptul că termenele iniţiale de repunere în funcţiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor şi decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Pe măsură ce lucrările sunt finalizate, în măsura în care ruta de alimentare cu agent termic permite acest lucru, punctele termice sunt repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, se arată în comunicatul Termoenergetica.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie