14.3 C
București
vineri, martie 29, 2024

Te sui în tramvaiul ’41 și dai de primarul general Firea, ce-i zici?

Te sui în tramvaiul ’41 și dai de primarul general Firea, ce-i zici?

Poză din precampania pentru realegerea Gabrielei Firea primar al Bucureștiului în 2020. Firea e înconjurată de anturajul ei: consilieri, directori etc., vizita e planificată, tramvaiul arată ok, interacțiune de fațadă cu plebea, plimbare lejeră. O invităm pe doamna Firea să se suie pe bune de una singură în orice vehicul STB, să aștepte în căldură sau ger mijlocul de transport care nu mai vine, să evalueze personal salubritatea, să discute cu oamenii, să calculeze cât de eficient schimbă liniile, cât face pe drum etc. Deja postează zilnic pentru a da impresia că face chestii, după ce 3 ani a eșuat să înceapă măcar să abordeze problemele sistemice, profunde ale capitalei.

Poza asta e aur oricum.

de Raiden

sursa foto-www.facebook.com/gabifirea

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34