12.3 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Saturday Party with Olly of Queens // Live Music

Sâmbătă ne distrăm cu trupa Olly of Queens de la ora 20.30, dansăm și ne bucurăm de weekend!

MART 30

Cine sunt cele 4 fete?

Olivia Paun este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, avand un background muzical solid. In 2001 a participat in orchestra la flaut alaturi de trupa Iris in turneul „Iris Atheneum”. A fost baterista in trupa Quartz alaturi de Gianina Corondan, Amedeo Bolohoi, Dan Tufan, cu care au inregistrat in 2003 albumul „Dragostea-i un biscuit”.
Din 2006 a devenit solista in proiectul rock Olly de Quartz alaturi de Amedeo Bolohoi, Florina Popescu si Alexandra Popescu, cu care a activat timp de opt ani in Europa de Vest, avand resedinta in Amsterdam. Au sustinut nenumarate concerte si au inregistrat 4 albume proprii ( Unu – 2006, Amsterdam – 2008, Montelbaanstoren – E.P. 2010, Amsterdam Experiment – 2014), cat si albumul „Quartz Christmas”. In 2012 a colaborat cu trupa olandeza Rise of Realism la flaut la inregistrarile unui album. In 2016 a inceput proiectul Olly & Foxy Lady cu Roxana Stroe, iar la scurt timp s-a reunit cu colegele de la Olly de Quartz.��Roxana Stroe este fiica cunoscutului baterist constantean Corneliu Stroe. Este singura chitarista de blues din tara, absolventa de masterat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia jazz, cu un CV impresionant. A concertat alaturi de A. G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Directia 5, Ovidiu Lipan „Tandarica”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman si altii. A activat ca titulara in grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care in 2006 a scos albumul „Capra vecinului”), in formatia cantaretei de muzica pop Nicola, Balcanamera Band (formatia tatalui sau, Corneliu Stroe), Red Cat Bone. Din 2008 si pana in prezent are propria sa formatie de blues numita Foxy Lady Band, dar in acelasi timp activeaza in doua proiecte de duo cu vocalistele de jazz Raluca Stoica si Catalina Beta. A participat la numeroase festivaluri de blues si jazz in tara si strainatate.��
Florina „Fritz” Popescu a inceput activitatea muzicala in 2006 ca baterista a formatiei Olly de Quartz, alaturi de care a concertat in numeroase locatii din Europa de Vest si din tara, pana in 2016, implicandu-se si ca inginer de sunet la inregistrarile albumelor trupei. In 2008 a fost implicata pentru o scurta perioada in proiectul Gianinei Corondan, atat in concerte si emisiuni TV cat si in studio, iar in ultimii ani a mai avut colaborari cu diverse proiecte.

Alexandra Popescu a fost basista in Olly de Quartz in perioada 2006 – 2011, sustinand numeroase concerte in tara si strainatate. Ca si Fritz, a participat in proiectul Gianinei. S-a intors in Romania pentru a-si finaliza studiile universitare, iar dupa o pauza de 6 ani a revenit alaturi de Olivia si Fritz in formula actuala.

Dj Krilo va fi alături de noi pe tot parcursul serii și te poți mișca pe ritmurile muzicii lui, începand cu ora 19.00.

Vino să iei parte la un show inedit, în timp ce preparatele noastre îți satisfac poftele, iar băuturile te introduc în atmosfera de petrecere.

OFERTA Carlsberg Elephant: 1+ 1 🍻

Intrarea este liberă!
Rezervări la 0735.554.455!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie