Acum 10-12 ani mulți care azi practică lejer senzaționismul la televizor râdeau de Dan Diaconescu și OTV. De fapt, Dan Diaconescu și OTV au apărut prea devreme pentru societatea românească. Nu eram pregătiți să fim întrebați dacă Cioacă și-a făcut nevoile între Rucăr și Bran sau s-o vedem pe Magda Ciumac rupându-se în dans pe masa din studio când nu făcea dezvăluiri despre Elodia sau pe Tolea Ciumac băgându-le pe Diaconescu într-un tomberon în prime time. Audiovizualul anilor 2000 nu era pregătit pentru OTV.

Azi, toate televiziunile de știri bagă Breaking News și burtiere în stil flashy OTV și duc moștenirea senzaționistă mai departe. Ați observat că orice decizie e crucială? Că orice întâlnire e crucială? Că orice zi e decisivă? Că orice politician rupe tăcerea sau face dezvăluiri-bombă dacă acordă un interviu cât de banal? Că orice detaliu irelevant e incendiar? Că orice informație e esențială și aruncă totul în aer? Că vine nucleara diseară?

S-aveți poftă, un mic-dejun crucial și o zi decisivă în Republica Senzaționistă România (RSR)!

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.