24.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Primăria București reface în sfârșit integral trotuarul din Piața Unirii

După ce cârpelile post-Oprescu s-au făcut și ele praf, Primăria București reface în sfârșit integral trotuarul din Piața Unirii aferent ieșirii înspre Splai/Palatul Justiției a stației de metrou Unirii 1. Da, e trotuarul ăla mizerabil care arăta ca după bombardament, cu dale lipsă, dale fărâmițate și gropi, o plăcere de mers pe acolo mai ales pe ploaie.

Lucrările inițiale și cele de reparații de acum câțiva ani au fost executate prost, de la materialele folosite la calitatea joasă a manoperei. Nu pui dale mici și subțiri prinse slab pe unul dintre cele mai circulate trotuare din oraș, într-un oraș cu variații mari de temperatură iarnă-vară. Dalele noi par un pic mai groase, dar tot mici sunt. În alte orașe, din afară, există pavaje extrem de durabile care rezistă decenii, dar sărakii ăia nu știu cum se fac banii morman cu furnizorii agreați.

Primarii general și de sector merg pe teren doar în vizite organizate unde totul arată ok, totul e controlat. Aproape niciodată nu merg la pas să conștientizeze pe bune starea dezastruoasă a spațiilor pietonale într-un oraș ca Bucureștiul, prin definiție ostil cu pietonii. Priorități.

Acum ceva timp un trotuar de la Unirii a fost reparat după ce-am semnalat asta. Coincidență sau nu, e bine că cineva din Primărie se uită pe net.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie