12.4 C
București
duminică, martie 3, 2024

Primăria București, monument istoric restaurat pe mulți bani publici, nu e obiectiv turistic, nu poate fi vizitată.

Kind reminder că e 2019 și Primăria București, monument istoric restaurat pe mulți bani publici, nu e obiectiv turistic, nu poate fi vizitată. Scuzați deranjul.

[DIALOG] Hei, salut, doar vrem să zicem că e 2018 și sediul Primăriei Municipiului București (PMB) nu poate fi vizitat de cetățeni ca obiectiv turistic. Un palat-monument din 1910, fost sediu al Ministerului Lucrărilor Publice, consolidat și restaurat pe mulți bani publici, e efectiv interzis oamenilor de rând.

PMB rămâne o fortăreață în care primarul se închide înconjurat de consilieri yesmani și se complace într-o realitate diferită de a cetățenilor, nederanjată de cetățeni. Curtea Regelui Franței, varianta contemporană.

Belfast, Londra, Paris și Stockholm, de exemplu, sunt orașe penibile, ăia-s mai fraieri și au deschis primăriile pentru turiști, se poate intra, se pot face poze, orice ajută la promovarea orașului. Habar n-au cum să turism, să învețe de la Primăria București.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie