În data de 15 mai 2019, începând cu ora 17.00, Fabrica  deschide Fabrica Gastropub, pe Splaiul Unirii nr. 160, pe acoperișul fostei fabrici Industria Bumbacului,  zona Timpuri Noi. Acesta este cel de al doilea local care urmează conceptul ”Fabrica Urban Resort” și pe care fondatorii Fabrica îl deschid pentru a oferi bucureștenilor încă o opțiune de socializare, petrecere a timpului liber și evenimente în locații inedite, într-un decor urban- industrial autentic.

fabrica Gastrobar deschideree

Fabrica Gastropub se adresează tinerilor și nu  numai care își doresc să se bucure de un meniu internațional urban, de o paletă diversificată de băuturi, seri de film și evenimente tematice sau private într-un cadru absolut inedit. În afara ospitalității cu care Fabrica Extreme & Event și-a obișnuit publicul, Fabrica Gastropub oferă o priveliște unică de-a lungul râului Dâmbovița și peste vecinătate.

 

Rooftop-ul se bucură de un spațiu generos și care urmează a fi extins pentru a primi mai mulți oaspeți, cu o amenajare ce îndeamnă spre relaxare alături de prieteni. Ultimul etaj al gastropub-ului este primitor și amenajat în același stil industrial autentic cu care Fabrica și-a obișnuit publicul.

 

Fabrica Gastropub vă invita să petreceți  timp de calitate alături de prieteni, la evenimente tematice și organizează pentru voi evenimente private. Întrucât  echipa își dorește tot confortul pentru oaspeții gastropub-ului, vă încurajează să rezervati în avans locurile în local.

 

Fabrica Pub, strada 11 Iunie Nr. 50,  continuă să ofere aceeași atmosferă relaxantă, mâncare urbană gustoasă, băuturi pe toate gusturile și evenimente tematice.

 

Telefon Rezervări Fabrica Gastropub : 0733.22.74.22

Adresa: Splaiul Unirii Nr. 160, București (Zona Timpuri Noi)

Facebook Fabrica Gastropub