Peste 60% dintre tinerii din România s-au plictisit acasă în perioada stării de urgență, iar 56% dintre ei și-au pierdut încrederea și motivatia în fortele proprii, relevă datele studiului Insights PulseZ.

Potrivit cercetării, întreruperea bruscă a activităților cotidiene a condus la dezechilibre emoționale pentru mulți dintre tineri. În total studiul a identificat 19 probleme cu care s-au confruntat tinerii în perioada stării de urgență.

Mai bine de 50% au simțit lipsa socializării față în față, iar aproximativ 35% dintre ei au admis că au avut stări emoționale fluctuante și s-au simțit obosiți.

Conform studiului, 44% dintre tinerii din România au petrecut peste opt ore pe zi în online, în timp ce doar 10% au stat mai puțin de trei ore, 33% au învățat pentru școală și tot atâția au optat să urmărească diverse filme sau seriale online.

Un procentaj mai mare a fost identificat în rândul celor care au participat la cursuri online, mai bine de 40% optând pentru o astfel de activitate.

Cercetarea a fost realizată pe un eșantion de 1.115 tineri cu vârsta între 16 și 24 de ani.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.