38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

Pentru locuitorii din Bragadiru o nouă linie de autobuz

Locuitorii din zona Bragadiru vor beneficia de variante diversificate de transport și o capacitate sporită pe tronsonul cuprins între terminalul „Diamantului” și „Depoul Alexandria”, unde cererea este mare.

Începând cu data de 01.11.2023, TPBI a dispus înființarea liniei 484B, care va funcționa (în comun cu linia 484) pe traseul: „Bragadiru Diamantului”, Strada Diamantului, Str. Cristalului, Sos. Alexandriei, „Depoul Alexandria” și retur.

Astfel, prin creșterea numărului de curse pe noua linie, călătorii pot accesa mai ușor, de la capătul de linie „Depoul Alexandria”, diverse puncte de interes ale Capitalei, cum ar fi Piața Unirii (cu tramvaiele liniei 32), Piața Romană (cu autobuzele liniei 226) sau Gara de Nord (cu troleibuzele liniei 96). Cei care doresc să ajungă la terminalul „Ghencea” vor putea utiliza în continuare autobuzele liniei 484.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie