28 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Pe urmele Cantacuzinilor cu Damian Anfile

Calatorii unde legi prietenii

Ati vazut lista cu evenimentele organizate de Terra Incognita pentru Bucuresti, Romania, Europa sau Terra?

Cu ocazia (re)lansarii acestei calatorii o sa fim fascinati sa descoperim locuri pe unde si-au lasat amprenta Cantacuzinii.

Si cine poate sa fie mai potrivit pentru o asemenea experienta decat Damian Anfile caruia ii dam cuvantul:
„Sub blazonul vulturului cu două capete stă istoria unei familii cu o vechime de peste 800 de ani. Soldați ai împăraților Bizanțului la începuturi, au îndrăznit în secolul al XIV-lea să urce până pe tronul Noii Rome, iar măreția lor a durat până la sfârșitul imperiului.
Dezmoșteniți și uciși sub turci, o ramură a familiei și-a aflat adăpost în Țările Române, odată cu postelnicul Constantin. Din căsătoria acestuia cu fiica unui basarab a prins rădăcini cea mai puternică și mai bogată familie boierească din Evul Mediu românesc. Mândri, cultivați, neliniștiți, imperiali, sfidători, Cantacuzinii sunt parte din istoria țării noastre de aproape patru veacuri, timp în care au turat biserici, palate și reședințe somptuoase, au pierdut lupte nenumărate și nu au uitat vreodată fala neamului lor.
O călătorie spre rădăcinile unui arbore genealogic ilustru, cu numeroase vlăstare și rod bogat, pe urmele Cantacuzinilor din Muntenia ne duce spre: Biserica Fundenii Doamnei, Conacul Costache Cantacuzino din Râfov, Palatul „Micul Trianon” de la Florești, Ruinele palatului postelnicului Constantin Cantacuzino (Filipeștii de Pădure), Castelul Cantacuzino „Zamora” de la Bușteni, Mănăstirea Sinaia si multe alte locuri istorice din Bucuresti”
Intrebarea este: cine doreste sa paseasca pe urmele Cantacuzinilor impreuna cu Damian Anfile?

Rezerva povestea si noi iti oferim bonus calatoria

Loc de intalnire: 19.03.2023, ora 05:46 – Parcare Piata Victoriei

Cand dam startul: 19.03.2023, ora 06:00 (va putem astepta daca intarziati, dar nu vrem)

Ne luam la revedere: 19.03.2023, ora 21:00 (in functie de trafic si respectarea programului, ora poate varia)

Costul povestii este de 220 lei/persoana si noi iti oferim bonus calatoria care include: transport cu microbuz/autocar, diurna sofer, tur pietonal din Bucuresti, insotitor limba romana pe toata perioada evenimentului.

Nu sunt incluse: mesele, altele nementionate in costul calatoriei

Platile se pot face prin transfer sau depunere in cont:
Terranienii Calatoresc SRL
CUI: 44036634
J23/2103/2021
RO13BTRLRONCRT0596876701
Banca Transilvania
cu mentiunea „terranian Cantacuzin”.

Nota:
– Turul pietonal din Bucuresti are loc la intoarcerea din calatorie. Ora de incepere si durata efectiva poate varia in functie de cum ne miscam in prima parte a zilei. De principiu acesta poate dura aprox 2-3 ore.
– Recomandam sa calatoriti cu un bagaj mic, light ca sa va fie mai usor sa il purtati si pe perioada turului din Bucuresti.
– Programul nu ne permite sa facem opriri pentru masa in aceasta calatorie. Sa aveti pachet de acasa.

Contact:
Inscrierile se fac DOAR PRIN MESAJ PRIVAT LA:
Terra Incognita: https://www.facebook.com/travel.terra.incognita

Pentru a afla mai multe despre gasca noastra, va recomandam sa va inscrieti in grupul nostru privat Prietenii Terra Incognita: https://www.facebook.com/groups/1557675194349736

Licenta nr. 2404/04.05.2021

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie