28 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Pe pasajul de la Doamna Ghica se va circula la începutul acestei toamne

Pe pasajul de la Doamna Ghica se va circula la începutul acestei toamne, iar primele două tronsoane din Prelungirea Ghencea vor fi gata la sfârşitul primăverii lui 2024, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Pe Prelungirea Ghencea sunt patru tronsoane, dintre care primele două vor fi gata în sfârşitul primăverii lui 2024, iar celelalte două vor fi scoase la licitaţie. O să avem în şedinţa de Consiliu General de sfârşit de iunie indicatorii şi după aceea imediat achiziţia publică pentru lucrări externe”, a spus Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

În altă ordine de idei, el a subliniat necesitatea şantierelor pentru rezolvarea problemei termoficării în Capitală.

„Dacă vrem să rezolvăm odată pentru totdeauna problema căldurii din Bucureşti, ceea ce am început să facem în sfârşit, aceste şantiere sunt necesare, nu se pot schimba conducte fără să sapi în asfalt. Pe de altă parte, ceilalţi operatori – Apa Nova şi toţi ceilalţi – au lucrările lor de întreţinere, care sunt, de asemenea, normale”, a menţionat edilul general al Capitalei. AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie