Cu o componență în totalitate feminină, trupa Olly of Queens are o vastă experiență pe scena muzicală națională și internațională și o prezență scenică aparte prin energia debordantă și interacțiunea cu publicul, aducând un playlist format din hituri internaționale de rock alternativ și din piese proprii.
Olivia Păun – voce, chitară, flaut;
Roxana Stroe – chitară electrică
Alexandra Pop – chitară bass, voce
Florina „Fritz” Popescu – tobe
=================================================
Olivia Păun a fost componentă a trupei Quartz, alături de Gianina Corondan, Amedeo Bolohoi și Dan Tufan, ținându-le ritmul la tobe. Din 2006 a devenit solista trupei Olly de Quartz, formulă în care, alături de Florina „Fritz” Popescu și Alexandra Popescu, au activat timp de opt ani în Europa de Vest, având reședința în Amsterdam. În tot acest timp, au susținut nenumărate concerte și au înregistrat 4 albume proprii. În 2016, Olivia a început proiectul Olly & Foxy Lady cu Roxana Stroe, iar la scurt timp s-a reunit cu colegele de la Olly de Quartz, Alexandra și Florina, formând Olly of Queens.
Roxana Stroe este singura chitaristă de blues din țară. A concertat alături de A. G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Direcția 5, Ovidiu Lipan „Țăndărică”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman și alții. Din 2008 are propria sa formație de blues numită Foxy Lady Band, dar în același timp activează în două proiecte de duo cu vocalistele de jazz Raluca Stoica și Cătălina Beta.

Joi, 9 mai 2019 la 21:00 – 23:30

Open doors : 8.30 PM
After concert party : 11.30 PM
🎧 Resident Dj Costin Scutariu
Free entry!
Booking +40 736238815
3-5 Selari Entrance

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.