3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024

Numai niște ignoranți care nu dau doi bani pe București puteau vota să salte pietonii de pe trotuar și să invite șoferii să-i dea talpă.

Hei, mai bine votau în Consiliul General să bage pietonii în niște tuneluri pe sub străzi, să nu mai stânjenească traficul auto, eventual transformate și trotuarele în benzi de circulație. În 2019, viziunea autorităților publice locale de dezvoltare a Bucureștiului e transformarea unor bulevarde în autostrăzi urbane, ceva total nociv și anti-pietoni, anti-mediu, anti-bun-simț. Primăria București va cheltui aproximativ 82 milioane lei pentru a construi 8 pasarele pietonale, potrivit unui proiect pus pe ordinea de zi suplimentară a ședinței Consiliului General și aprobat.

Atât s-a putut, atât au înțeles consilierii din orașul ăsta și așa sufocat de trafic. Țipăm de ani buni că direcția corectă e stimularea transportului urban ecologic, alternativ, eficientizarea transportului public, pietonalizarea unor zone și activarea lor culturală, crearea unor poli de interes în afara centrului vechi și a centrului în general, exportarea culturii în cartiere, sprijinirea comunităților locale etc.

Numai niște ignoranți care nu dau doi bani pe București puteau vota să salte pietonii de pe trotuar și să invite șoferii să-i dea talpă. Asta nu va face decât să stimuleze și mai mult traficul auto, creșterea aglomerației, a poluării, reducerea calității vieții în oraș per total. Toți consilierii care au votat mizeria asta, practic un proiect împotriva cetățenilor plătit din banii cetățenilor, trebuie cunoscuți, cu nume și poză.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie