În poza asta se vede curtea din fața clubului Colectiv în vara lui 2015.

 

Imaginile apărute azi cu primele minute ale intervenției ISU la clubul #Colectiv în seara de 30 octombrie 2015 sunt cutremurătoare și arată degringolada autorităților, în contrast cu declarațiile oficialilor de la vremea respectivă. Faptul că cineva a decis ca aceste imagini să fie ascunse până acum e revoltător.

Totuși nu poți să nu te întrebi de ce apar aceste 20+ minute de înregistrări nemaivăzute până acum de public, dar nici de anchetatori, taman la 4 ani de la comemorarea tragediei, când sunt iar audieri în dosar, taman în perioada campaniei pentru niște alegeri prezidențiale cu miză mare. Specularea politică a unor evenimente ca incendiul de la Colectiv nu va duce la o închidere a cercului, ci la tergiversări ca până acum. Patru ani și câteva Guverne mai târziu și dosarul Colectiv tot nu e soluționat.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.