Noua ideologie electorală: ”salvatorismul”.

Îți faci crucea mare văzând cum apar tot felul de ONG-uri politice, care se oferă să ne salveze de la pieirea prin poluare, care amenință autoritățile, evident, pe ălea de stânga, pesediste!,  și promit c-au să le oblige să ne dea nouă aer curat, promit plămâni verzi într-o Capitală a cărei Municipalitate NU mai are nici măcar un centimetru pătrat de teren în proprietate publică după ”Restitutio in Integrum, deci ar trebui să cumpere de pe piața ”liberă”, probabil pe la vreo 200 de euro metrul pătrat, care montează într-o veselie ”senzori” pentru detectarea poluării, și vând frică, au o fixație cu bicicleta și trotinetele, și, în general, visează la tot felul de cai verzi pe pereți.

Cum trec alegerile locale, cum au să dispară în uitare încă vreo patru ani, când un pupic tandru din partea salvatorilor le va trezi, ca pe Albă ca Zăpada, și o s-o luăm de la capăt cu prostiile.

de Constantin Gheorghe

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.