25 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Noi lucrări la Pasajul Unirii!

A început montarea porților de semnalizare și de gabarit la intrarea în pasajul subteran de la Unirii, pe sensul dinspre Tineretului.

Sunt sisteme suplimentare de avertizare în cazul depășirii limitei maxime de înălțime de 3,5 m din interiorul celui mai lung pasaj subteran renovat în vara anului trecut.

Acestea vor avea inclusiv un sistem electronic cu senzori care măsoară înălțimea autovehiculelor, iar, în cazul depășirii, se va activa un semafor pentru a nu se ajunge la oprirea efectivă în poarta de gabarit, ultima barieră înainte de intrarea în pasaj.

Sistemele sunt necesare după accidentul grav de la sfârșitul anului trecut, când șoferul unui autocar din Grecia nu a văzut sau nu a respectat indicatoarele și a lovit poarta masivă, care s-a rupt și a căzut peste plafonul autocarului.

Circulația este restricționată la o bandă pe sens, până la finalul lunii, atât la intrarea dinspre Tineretului, cât și ieșirea dinspre Unirii către Tineretului.

sursa -bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie