scris de Ando

Am descoperit, recent, aceste murale care acoperă, zic eu, într-un mod agreabil calcanele celor două clădiri care mărginesc parcarea hotelului „Epoque“, de pe intrarea Aurora.

Am mai scris despre asta şi e îmbucurător să vedem că mai apar proprietari de imobile care acceptă să dea „mână liberă” pentru acoperirea, la modul decent, cu diverse lucrări gen street-art a calcanelor sau a zidurilor pustii şi dizgraţioase.

E suficient, de exemplu, să privim cenuşiul trist al calcanelor care se zgâiesc în această fotografie făcută de pe splaiul Dâmboviţei, ca să ne dăm seama că, în multe locuri asemănătoare din Bucureşti, tocmai acest gen de compoziţii colorate ar aduce (fără mari eforturi financiare) un strop de prospeţime vizuală oraşului.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.