Muzeul Naţional al Ţăranului Român pune la dispoziţie un instrument virtual pentru promovarea patrimoniului mobil.

„Aici puteţi să găsiţi inclusiv Muzeul Copilăriei, un rezultat cultural al proiectului realizat împreună cu Institutul Cultural Român, Association pour la Promotion de l’éducation des enfants (Paris, Franţa) şi Muzeul din Lebork (Polonia). Ministerul Culturii a fost partener al acestui proiect”, precizează Ministerul Culturii pe pagina de Facebook.

Echipa MNŢR reaminteşte că rămâne alături de vizitatorii ei pe reţelele sociale.

„Nu uitaţi că ne găsiţi zilnic pe Facebook şi Instagram (@peasantmuseum). De asemenea, dacă vă este dor de muzeu, puteţi vizita tururile noastre virtuale: http://muzeultaranuluiroman.ro/alegetur/tur.html, dar şi Arhiva de imagine la https://arhiva.muzeultaranuluiroman.ro/”, precizează sursa citată.

Totodată, MNŢR îi invită pe reprezentanţii comunităţii ştiinţifice să consulte Anuarul de antropologie al Muzeului Ţăranului Român, „MARTOR”, disponibil online, la adresa: martor.muzeultaranuluiroman.ro.

„Pentru a vă lua gândul de la pandemie şi pentru a vă petrece timpul agreabil şi util, vă reamintim că MARTOR, anuarul de antropologie al Muzeului Ţăranului, este disponibil şi online, la adresa: martor.muzeultaranuluiroman.ro. Vizitatorii site-ului – comunităţile ştiinţifice, studenţii, persoanele active în câmpul ştiinţelor sociale, precum şi cei interesaţi de subiectele abordate de publicaţie – au acces liber la articolele publicate în toate numerele revistei din 1996 până în prezent”, anunţă MNŢR. AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.