24.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Mișto, nu?

Electricianul care face instalarea celor de la scara pomenită mi-a povestit cum funcționează mustăria, și va fi mare veselie. Ăia de la Distrigaz montează la intrare o electro-valvă. Cum instalația de gaz este comună, nu separată pe apartamente, dacă un senzor acționează valva de la intrare, gata: se oprește gazul pentru toată scara! După care cobori, acționezi o siguranță, și iar ai gaze.

Doar că…Doar că senzorul este sensibil și la vapori de oțet, de alcool(adio țuică sau vin fierte!), și la nu mai știu ce. Ca urmare pe unde s-au instalat astfel de mizerii nu e zi să nu sară siguranța de două-trei ori. Mișto, nu? Noi să fim sănătoși, că băieții știu cum să ne jupoaie. N-am avut curaj să întreb cât costă mizeria. Oricum nu puțin.

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie