Sursa foto: Adriana Baciu

Metroul nu va circula în noaptea de Înviere. Decizia a fost luată în contextul în care Ordonanţa Militară nr. 2 interzice accesul publicului în lăcaşurile de cult.

Slujbele vor putea fi transmise în mass-media sau online.

„Informăm publicul călător că, în contextul actual şi ţinând cont de Ordonanţa Militară nr. 2/21.03.2020, care prevede la art. 9, alin. 2 că ‘se pot oficia slujbe în locaşele de cult de către slujitorii bisericeşti/religioşi, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online’, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020, trenurile de metrou nu vor circula”, spune Metrorex.

În restul perioadei sărbătorilor pascale, adică în perioada 17 – 20 aprilie, metroul va circula pe Magistralele 1, 2 și 3 la un interval de 10 minute, iar pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Străuleşti la un interval de 11 minute.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.