3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024

Lucrări la podul Străulești

Lucrările la podul Străulești avansează: cele de consolidare au fost finalizate, iar în prezent întreaga lucrare ce presupune consolidarea și reabilitarea podului este realizată în proporție de 70%.

În acest moment, Compania Străzi, Poduri și Pasaje lucrează la infrastructura podului, se fac pregătiri pentru ridicarea tablierului în vederea schimbării aparatelor de reazem și se confecționează eșafodajul pentru relocarea conductei Transgaz.

Se realizează, de asemenea, lucrări la suprastructura podului, se așterne mixtura asfaltică pe sensul Târgoviște-București și se montează parapete pietonale. Termenul de finalizare a lucrărilor este octombrie 2019.

Reamintim faptul că lucrările la acest obiectiv de investiții, care se afla în stare avansată de degradare, au fost demarate în luna octombrie 2018.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie