Sursa foto: Mircea Apostolescu

Lime a anunţat că îşi suspendă serviciul de transport cu trotinete electrice din Statele Unite şi din alte peste 20 de ţări, în special europene, printre care şi România, din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP.

„Deocamdată, sistăm serviciul Lime pentru a ajuta oamenii să rămână în siguranţă”, potrivit recomandărilor autorităţilor sanitare, a declarat compania.

Această suspendare treptată a activităţilor va afecta în special Statele Unite, Franţa, Spania, Italia şi majoritatea ţărilor europene, dar şi ţări precum Brazilia, Chile şi Israel.

În oraşele în care trotinetele Lime vor continua să fie prezente (Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud), firma pune în aplicare măsuri sporite de igienizare, care vizează în special „părţile trotinetei atinse de utilizatori”, subliniază Brad Bao, directorul companiei.

Cu toate acestea, el invită utilizatorii să şteargă trotinetele şi bicicletele înainte de a le împrumuta şi să poarte mănuşi ca măsură de precauţie.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.