Spectacolul „Bărbatul nr.2”, jucat pentru prima dată în România de către Trupa de Teatru HAR, este o neobişnuită poveste de iubire, un spectacol intens de 1 oră şi 20 minute fără pauză, care amuză, emoţionează, determină publicul să fie curios pe tot parcursul său şi să se regăsească în poveste, invită la propriile introspecţii, provoacă râsul şi, pe alocuri, plânsul, transmiţănd mesaje pozitive şi universal valabile.
Spectacolul este unul luminos, o comedie presărată cu câteva accente dramatice şi multiple răsturnări de situaţie. Este un spectacol cu mult umor, dar şi sensibilitate, deopotrivă. Fiind jucat în mai multe „chei actoriceşti”, este un spectacol ce amuză audienţa foarte mult şi, într-un contrast bine-venit, momentele de mare profunzime şi emoţie umezesc ochii, pentru ca la final să-i facă să zâmbească din nou şi să determine spectatorii să părăsească sala de spectacol dorindu-şi să revină la următoarea reprezentaţie.
Premiera de pe scena The Ace are loc vineri, 9 noiembrie, începând cu ora 20. 20 de lei pentru artişti, iar dacă vă place, mai facem. Rezervări la 0744 843 223 sau la https://www.theace.ro/rezerva.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.