38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

La Podul Săbăreni nu se întâmplă nimic, în continuare!

La Podul Săbăreni nu se întâmplă nimic, în continuare!

După licitația pentru demolarea podului de la sfârșitul lui 2021, speram că administrația din Banu Manta va urmări cu interes realizarea acestei lucrări și totodată va informa cetățenii sectorului 1, în special pe cei din zonă, de etapele desfășurării proiectului, atât pentru demolare, cât și de reconstrucție (pe care s-a angajat că o va face).

Dar nici nu s-a demolat și nici ”presiuni” din partea primăriei nu s-au făcut la cei care trebuie să facă această lucrare. Sau cel puțin, pe mediile oficiale de comunicare ale PS1, nu s-a scris nimic.

Așa că degradarea podului continuă, oamenii circulă cu dificultate și frică iar pentru că STB nu mai circulă peste pod, cei care nu au mașină își cară cumpărăturile cu căruciorul, fiind însoțiți câteodată și de copii.

Pozele sunt din data de 09.01.2023.

De Cristian Bulfon

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie