38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

În luna august învățăm smart la Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei te așteaptă să participi, în ultima lună de vară, la școli smart și interactive, alături de lectorii noștri inspirați, la ateliere care se desfășoară atât fizic, pe Blvd Dacia 78, cât și online. Te așteptăm să ne relaxăm împreună, să explorăm domeniile noastre preferate, să descoperim subiecte noi și să creăm amintiri frumoase din această vară. Bonus, am pregătit și pauze relaxante cu gustări sănătoase, răcoritoare sau dulciuri în curtea noastră, prilej de socializare și găsirea unor noi prieteni. 

            Dacă vrei să te reinventezi, Liliana Păduraru te așteaptă la Şcoală de vară: Cum să îţi găseşti vocaţia (7-10 august), iar dacă vrei să îți reamenajezi casa vino la Şcoală de vară de DESIGN INTERIOR (7-10 august), cu Adriana Popescu.

Somnul profund este baza vieții sănătoase, iar Alina Costache îți prezintă cele mai eficiente tehnici la Școala de vară Arta somnului bun şi revigorant (7-10 august). Pentru că încrederea este esențială în viață, Dorotheea Petre îți propune să vii la Școala de vară  Dezvoltarea încrederii în sine prin tehnici de actorie (7-11 august), iar incursiunea în lumea basmelor și a folclorului, la Școala de vară  Personaje mitologice în basme (16-18 august), cu Antoaneta Olteanu, îți dezvăluie bogăția de simboluri din lumea strămoșilor noștri.

Comunicarea este o abilitate care ne face mai fericiți, și Alexandru Philippide te va ghida să o dezvolți la Școala de vară Cum să comunicăm eficient  (16-18 august), iar Florina Cioagă la Școala de vară Cum să ne gestionăm emoţiile într-un mod sănătos (21-23 august) te va ajuta să afli cum poți fii calm și echilibrat atunci când este necesar.

La școlile de vară de artă îți dezvolți pasiunile artistice și cultura vizuală, iar noi am  pregătit pentru tine trei teme: Şcoală de vară: Vreau să mă pricep la Artă (21-25 august), cu Arina Gheorghiță, Civilizaţia europeană prin intermediul a zece capodopere (28-30 august), cu Monica Neațu și Şcoală de vară de Desen: creion, cărbune, pastel (28-31 august), cu Teodora Vărzaru.

Cunoașterea civilizațiilor îndepărtate ne oferă șansa de a călători virtual și Alexandra Baranyi este pregătită să te întâmpine la Școala de vară ZEN-ul în cultura şi civilizaţia japoneză (16-18 august), în vreme ce Valentina Bălașa Ario știe cum să-ți construiești o garderobă chic, secrete pe care le va împărtăși cu tine la Atelierul de Stil vestimentar feminin (21-24 august).

Pentru a avea o stare de voie bună și a socializa cu cei dragi la un pahar de vin, Roxana Nicolaescu îți propune tipsuri practice la atelierul Cum aleg un vin bun? Curs şi degustare (21-24 august).

Și pentru că societatea este în continuă schimbare, o incursiune în lumea relațiilor internaționale îți va oferi oportunitatea să înțelegi ce se întâmplă în prezent în lume, Ambasadorul Cristian Diaconescu fiind profesorul tău la Cursul de Diplomaţie şi Relaţii Internaţionale (28 august-1 septembrie).

Toate detaliile despre școlile de vară din luna august organizate de Fundația Calea Victoriei sunt pe site-ul www.victoriei.ro

………………………………………

Fundația Calea Victoriei este singurul loc în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 15 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cupeste 70 000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 6000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie