Primarul general Gabriela Firea (PSD) a văzut că parcarea nouă de la Străulești, construită de Primărie, e goală. Propunerea cu care vine: să fie acces gratuit! Uite așa demonstrează că n-a înțeles nimic din sistemul Park & Ride, ce înseamnă amortizarea/recuperararea investiției etc. Primăria n-a limitat posibilitatea de parcare aiurea în zona facilității de la Străulești, de exemplu, nu derulează campanii eficiente de informare, nu construiește parcările în ordinea nevoilor stringente, nu creează noduri intermodale care să sporească eficiența transportului în comun (transformarea în alternativă viabilă), ci face lucruri doar să bifeze un checklist. Pe hârtie, totul ok.

Firea habar n-are cum e viața în București pe bune. De-asta n-ar trebui să mai fie primar începând cu iunie anul ăsta, să-i dăm șansa să aibă timp pentru cunoașterea capitalei!

de Raiden

foto Florin

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.