Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat, astăzi, că, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, trebuie suspendate cursurile tuturor unităților publice de învățământ. Această măsură trebuie luată de către Comitetul Național pentru Situații Speciale, dar edilul șef susține această propunere.

Gabriela Firea a mai anunțat suspendarea stagiunii pentru cele 14 teatre din subordinea Primăriei Capitalei. De asemenea, vor fi suspendate toate spectacolele și concertele organizate de către instituțiile subordonate Municipalității. Și meciurile CSM București se vor juca fără public, a mai spus edilul șef.

De asemenea, se va continua dezinfecția în mijloacele de transport în comun ale STB. Iar primarul general al Capitalei le-a cerut tuturor managerilor celor 19 spitale din subordinea ASSMB să ia toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului, precizând că va merge până la demiterea managerului care nu va lua măsurile necesare.

Cuvântul de ordine, în această perioadă, trebuie să fie prevenție, a declarat primarul general Gabriela Firea.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.