Fundatia Toflea lanseaza seria de cursuri de formare gratuite destinate tinerilor. Primul curs- Jurnalism/Comunicare se adreseaza liceenilor si studenților.

Vom afla mai intai ce reprezinta sursele in jurnalism, de cate feluri este jurnalismul iar apoi vom studia in detaliu cum se realizeaza concret stirea, interviul, reportajul, ancheta, editorialul cat si genurile jurnalistice de opinie.

La final descoperim jurnalismul radio, jurnalismul de televiziune si cel mai important – jurnalismul online care s-a dezvoltat cel mai mult in ultima perioada.

Va propunem un curs complet, cu multe exemple practice, realizat intr-o maniera accesibila si usor de inteles, care are ca scop formarea abilitatilor necesare oricarui viitor jurnalist/PR de succes.

Inscrierile se pot face pana pe data de 10 ianuarie 2019, pe adresa de mail a fundatiei: office@fundatiatoflea.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.