”Fără praf în București-Ilfov!” Cei care au inventat ”Fără penali!” mai vin cu  un populism de doi lei, pentru cei fără minte.  Ce aveți cu populația consumatoare? Că fără praful-praf nu se poate: este o utopie. Se pot închide niște surse, nu multe.

Poziția geografică nu joacă pentru București. Distrugerea centurii verzi, la fel. Restitutio in integrum, da? Acum, și să vrei, nu ai cum s-o refaci. Cine poate suporta costurile cumpărării, în jurul Bucureștilor, a zeci de kilometri pătrați, chiar la sume modice, pentru a planta copaci și arbuști, pentru a construi ”capcane pentru praf, gen, să zicem zone umede?

Ce facem cu traficul dement din București? Transportul în comun de suprafață funcționează, cu mici excepții, practic gol. La fel: autobuzele școlare sunt goale, în timp ce turme de autoturisme debarcă copiii pe la școli.

E frumos să lansezi un slogan cretin, să te voteze ăia de sunt principalii vinovați de poluarea cu praf. Asta spune multe despre starea inteligenței la urbanul mare, ăla de cică e viitorul patriei. Asta e! Să trăiți bine, pas cu pas, într-o Românie normală!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.