28 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Early bird de Martie la Fundația Calea Victoriei

„Dragobetele sărută fetele” …. cu o reducere de 20% la cursuri şi ateliere! ?

Nu ştiu de ce, dar nu am asociat niciodată Dragobetele cu o sărbătoare a iubirii, ci cu o tradiţie populară care mă duce cu gândul la primăvară, la renaştere, la vacanţe şi aer proaspăt. 

Promoţia Early Bird de Martie îţi aduce o reducere de 20% la cursurile şi atelierele din luna martie, de la Fundaţia Calea Victoriei, perfecte pentru primăvara care începe în curând, cu energie nouă. 

?  Ţi-am pregătit o listă bogată cu ateliere despre feminitate, journaling, artă, istorie, public speaking, filosofie, desen, actorie, ilustraţie de carte, improvizaţie, dezvoltare personală, comunicare, psihologie şi stil vestimentar. 

✔ Oferta estE valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 20-24 februarie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

? Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie