What year is it? M-am uitat de două ori în calendar când am văzut ce-a declarat Cozmin Gușă. Tipul o arde pe cel mai prost trip retro, stil FSN anii ’90, homofob și intolerant, în timp ce se dă geostrateg fost mogul de presă, format în PSDR/PSD în epoca Iliescu-Năstase. Nici măcar Gabriela Firea, foarte religioasă, nu a adus vreodată în discuție non-argumentul orientării sexuale a unui contracandidat. Nu interesează sau nu ar trebui să intereseze pe nimeni orientarea sexuală a unui candidat în alegeri, sau culoarea pielii, sau afilierea/non-afilierea religioasă. E trist că în 2020 se mai pun astfel de teme pe tapet, dar probabil Gușă vrea atenție sau să distragă atenția și vine cu ceva inflamator. Singurele lucruri care contează sunt programul cu care vine candidatul, să fie realist și portofoliul care-l recomandă pentru respectivul post.

Cozmine, dă-te jos de pe sexul oamenilor, du-te-n anii ’50 și zi cum vrei să-ți dovedească Nicușor Dan ce vrei să-ți dovedească. Alexa, play „Vreau un pupic” by Exotic 🎶

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.