Activitatea din cele două mandate ale lui Robert Negoiță (PSD) merită o atenție mai mare din partea autorităților. Atenție la ce s-a-ntâmplat în centrul vechi până la pandemie, atenție la cum a decăzut Cartierul Evreiesc (ambele zone aflate majoritar pe raza sectorului 3), atenție la disciplina în construcții, atenție la cheltuirea banului public pentru amenajări exagerate ale domeniului public, dincolo de limita simplei salubrități. Asta așa, pentru început.

Negoiță efectiv e imperturbabil și nu crede c-a greșit cu nimic. Nu uitați că, printre altele, e președintele Asociației Municipiilor, deși el nu e primar de municipiu, ci al unei diviziuni administrative a capitalei. Ca fin al primarului general Gabriela Firea, a primit un cadou frumos de la nașă: într-un gest necugetat, fără precedent, primarul a trecut b-dul Unirii din jurisdicția capitalei la sectorul 3, cu sprijinul CGMB. De ce? Pentru a nu-l amenda pe Negoiță c-a refăcut ilegal trotuarele, parcările și spațiile verzi deși nu avea voie, că nu administra el artera. A spart peste 9 milioane euro pe proiect și nici măcar o pistă de biciclete n-a amenajat.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.