Acum 3 ani, înainte ca Primăria București să-nceapă să se preocupe măcar de construirea de facilități Park & Ride, consilieri din cadrul PMB au vizitat o expoziție în cadrul căreia am proiectat calupul ăsta de testimoniale. Erau de la oameni care trăiau în București sau pe lângă București la acea dată și lucrau sau învățau în puncte diametral opuse de unde locuiau. A fost interesant interesant de auzit care erau dificultățile prin care treceau zi de zi în trafic, încercând să găsească loc de parcare pe lângă gurile de metrou pentru a-și lăsa mașina și merge cu metroul până unde au treabă.

Pe lângă testimoniale am prezentat și tabloul general pe o planșă care arăta migrația periferie-centru, aglomerările urbane, centrele de muncă/afaceri, etc. și fotografii cu puncte-cheie la ore de trafic infernal, pe lângă testimonialele filmate.

E bine că PMB s-a apucat să construiască facilități Park & Ride între timp, însă din păcate nu a prioritizat investițiile în sensul rezolvării problemelor în zonele care au nevoie acută. La Străulești, de exemplu, nu era urgența atât de mare.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.