Asta înseamnă tupeu și manipulare de la Daniel Florea (PSD), primarul sectorului 5 care pare că a transformat administrația publică locală în branding personal #DF #fapte: după eșecul falnic al refacerii și re-refacerii treptelor de la Romniceanu, din cartierul Cotroceni, edilul face pe supăratul.

Florea postează o poză cu baza scărilor și lasă să se-nțeleagă că partea aia ar fi fost vandalizată după ce el a retras Poliția Locală, un echipaj care oricum o ardea non-stop privind scările și hărțuia și amenința oamenii care făceau poze. Florea dovedește din biroul lui că habar n-are ce e pe teren. El indică o fantă de scurgere pentru o țeavă, într-adevăr prost plasată, dar prezentă de la refacerea treptelor în timpul mandatelor predecesorului lui Florea, Marian Vanghelie. Niciun vandalism! În goana de a ataca oamenii de la ONG-ul InCotroceni, care fac lucruri excelente pentru acel cartier, primarul sectorului 5 caută nod în papură acolo unde nu-i.

Eșec falnic din nou, Daniel. Mai bagă o fisă și zi mersi că-ți promovăm „realizările”. Moka.

de Raiden

sursa foto-facebook.com/DanielFloreaFAPTE

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.