Reabilitarea termică se va realiza prin distrugerea sistematică a spaţiilor verzi, distrugere ce va contribui fericit la amplificarea fenomenelor meteorologice care impun necesitatea reabilitării termice.

Pentru conservarea peisajului în conformitate cu Normele Europene, se vor monta copaci cu termopan, graţios flancaţi de moderne tufe din fibră de sticlă.

Dat fiind că nu dorim să fim trataţi ca o turmă, dat fiind că solicităm eliminarea Mioriţei din programa şcolară (cu tot cu atitudinea defetistă a primitivei balade), dat fiind că noi încurajăm individualitatea creatoare, spiritul novator, dat fiind că avem nevoie de o generaţie care ştie să respecte (şi chiar să iubească) diferenţa, toate clădirile vor fi modernizate astfel încât să arate riguros identic, astfel încât, venind acasă după o zi obositoare, să nimereşti cu cheia în termopanul european al vecinului.

PS: Vom betona suprafaţa lacurilor din Capitală, astfel încât să nu mai vedem lichide ce arată exact aşa cum arătau în epocile necivilizate. Agrementul va fi asigurat printr-o aplicaţie ce va permite să ne dăm cu barca pe telefon.

(de Sebastian Grama)

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.