Nu ne mai facem bine! După ce ca la ora 14.00  m-am învârtit 10 min sa găsesc loc de parcare la Carff… Băneasa, găsesc morcovi din Grecia si ceapa la fel…. la Lidl din Italia! Dovada mai mare ca am devenit o țara de consumatoristi tampiti nu exista!
Pana si ceapa este din ‘străinătate’, adică măh, vb de ceapa, in ceapa mă-sii!? Adicatelea ciunga era din străinătate pe vremea mea, cand veneau ‘rudilii’ din occident si ne aruncau cate un cadou, un săpun Fa si o ciungă !
Da’ ce-mi fac eu griji, atâta timp cât romanii dau 80 lei pe un ‘sez’ la mare, despre ce naiba vorbesc eu …
Trăiască UE…
Cine a fost in Franța sau alta țara știe ca pana si prostia aia de iaurt cu fruce Danone, la noi e o pasta scârboasă colorata, in Franța are bucăți de fructe plus ca e mai ieftin decât in Ro … si exemplele pot continua, dar vorbesc la gard, cui ii pasa, mergem la mare !?

de C.C.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.