Hei, uite o idee total revoluționară pentru Guvern și autoritățile locale: mai puțină sifonare de bani publici către furnizori „strategici” și finanțarea unei campanii la nivel național care să explice, vizual și extrem de simplu, cum se poartă corect masca, pe toate canalele posibile.

Probabil ați observat că, de la prim-ministru la primari, de la polițiști la jandarmi, de la paznicii din supermarket care-ți măsoară temperatura la oamenii de rând, foarte mulți nu poartă mască sau o poartă greșit, sub nas/bărbie, ceea ce zădărnicește din start demersul. Să te aștepți la respectarea ok a unor norme prevăzute în lege fără să explici nimic, la aproape 50% analfabetism funcțional în rândul tinerilor, la un IQ general scâzut al populației până la nivelul celui de după al Doilea Râzboi Mondial și cu atâtea contraexemple din rândul decidenților arată deconectare totală de la realitatea din societate.

Ajută-i pe alții, dacă poți, explică-le de ce, când și cum trebuie purtată corect masca. Prevenția e cea mai bună armă în acest caz, limitarea expunerii e esențială.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.