Hey hey hey, niciunul dintre preoții babani ai BOR care au ars-o pios în direct la TV, în frunte cu patriarhul Daniel și arhiepiscopul Teodosie de la Constanța, nu au poartat mască și mănuși, dar țin aproape de restul clericilor de la slujbă. Nu contează dacă au fost testați și răstestați pentru #covid19 și-or fi divin de sănătoși, nu sunt echipați adecvat pentru exterior și interacțiune cu alți oameni. Puterea exemplului e un atribut al unui lider autentic. La câți adepți are BOR, putea să arate cum implementează reprezentanții de top măsurile de autoprotecție în vreme de pandemie.

În cartiere s-a urlăt „Cristos a înviat!” de la balcoane. Cineva a scos boxele pe geam să audă toți vecinii elucubrațiile lui Daniel. Zice ceva de cum a vindecat Isus boli, dar aparent acest nou #coronavirus e o provocare prea mare. Csf ncsf.

Cu ocazia sfintelor sărbători pascale, a învierii celui mai celebru tâmplar, să avem parte cu toții, împreună, de declasificarea din arhiva CNSAS a dosarelor preoților.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.