13.2 C
București
vineri, martie 29, 2024

Cotroceni: tururi ghidate în cartier

Cartierul Cotroceni e o oază verde cu vile frumoase, ruptă de agitația centrului Bucureștiului. Cum așa? Ce era acolo înainte? Cine a locuit acolo? Intersectăm epoci și straturi urbane ale Cotrocenilor într-o serie limitată de tururi în weekend-ul 23-24 octombrie. Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest), urban storyteller, te duce pe străzi și-ți arată câteva locuri esențiale din cartier, pe un traseu care unește fântâni cu iz parizian cu case de industriași, vile cu arhitectură spectaculoasă și scări colorate. Ia-ți camera foto și încălțări lejere și hai la plimbare! Vei afla lucurui interesante. Tururile sunt realizate independent.

► CÂND? Sâmbătă 23.10 și duminică 24.10, câte 2 tururi pe zi, de la ora 11:00 (dimineața) și 16:00 (după-amiaza). Un tur durează aproximativ o oră și jumătate – două ore.

► PARTICIPANȚI. Grupul se constituie din persoanele care se prezintă la punctul de întâlnire până la ora începerii turului, preferabil cu rezervare prealabilă pe e-mail-ul rezistenta.urbana@gmail.com.
Turul se ține dacă se formează un grup de minimum 5 participanți.

RĂSPUNDERE PERSONALĂ. Prin prezentarea la tur, declari implicit pe proprie răspundere că, în ultimele 14 zile, nu ai avut și în prezent nu ai simptome asociate COVID-19, că nu încalci regulile privind izolarea/autoizolarea sau carantinarea.

► ACCESUL. Participarea la tur se face în baza unui suport voluntar recomandat de 45 lei/persoană, oferit pe loc.

► PUNCT DE ÎNTÂLNIRE. Părculețul din fața bisericii Sf. Elefterie-Nou, aproape de gura de metrou Eroilor. Încearcă să ajungi cu 10 minute înainte de ora de începere.

MĂSURI SANITARE. Participarea se face numai cu purtarea măștii de protecție (care să acopere atât nasul, cât și gura) pe toată durata turului și menținerea unei distanțe rezonabile (2 metri) față de ceilalți participanți.

IMPORTANT. În funcție de condițiile meteo pot fi anulate tururi, situație care se va anunța de îndată, verifică periodic tab-ul „Discussion” aici, pe event.

Ne vedem pe stradă!

instagram.com/bucurestirealist
facebook.com/bucurestiivechisinoi

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34