24.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Containere anticanicula in Bucuresti

 

Primăria Municipiului București, prin ASSMB, a amplasat 20 de containere anticaniculă în cele mai aglomerate zone din Capitală. Containerele, care au fost deja dotate, vor fi deschise începand de maine, 2 iulie 2019, cand se anunta temperaturi caniculare.

Containerele anticaniculă sunt dotate cu trusă medicală de prim-ajutor completă, tensiometru cu manometru și stetoscop, canapea medicală, scaune, dozator de apă, consumabile necesare funcționării corecte (dezinfectanți, mănuși de unică folosință, cearceafuri de unică folosință, etc), chiuvetă mobilă și aparat de aer condiționat. Lângă aceste containere sunt amplasate și toalete ecologice.

Asistența medicală la aceste containere anticaniculă este asigurată de personalul medical din rețeaua de medicină școlară, coordonata de ASSMB.

Totodată, toate cele 19 spitale aflate în subordinea Primăriei Capitalei sunt pregătite și în perioadele caniculare să acorde asistență medicală cetățenilor.

Locații containere:

– Piața Romană – rond ASE

– Gara de Nord

– Piața Victoriei – Muzeul Antipa

– Piața Romană – metrou

– Parcul Herăstrău

– Șos. Ștefan cel Mare colț cu Str. Barbu Văcărescu

– Piața Iancului

– Magazin Bucur Obor

– Piața Universității – Spitalul Colțea

– Piața Universității – Arhitectură

– Piața Roma – Str. Gabroveni

– Piața Muncii

– Piața Unirii – Magazin Unirea

– Dristor – metrou

– Str. 11 Iunie colț cu Bld. Regina Maria

– Parcul Carol

– Piața Unirii – Bld. Regina Maria (tramvai 32)

– Parcul Cișmigiu

– Eroilor

– Grozăvești – Carrefour Orhideea

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie