Foto: Primaria Sectorului 5

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca toți constructorii care nu au început reabilitarea blocurilor și școlilor de pe raza sectorului să fie notificați de către Direcția de Investiții din cadrul Primăriei, se arată într-un comunicat de presă. Aceștia au fost somați pentru a începe lucrările de reabilitare termică și pentru a asigura personalul necesar.

Primăria Sectorului 5, în calitate de beneficiar, va apela la clauza prevăzută în contract prin care antreprenorul va despăgubi beneficiarul pentru orice daune, pierderi și cheltuieli, inclusiv taxe legale, care rezultă din orice cerere privind executarea lucrărilor, dacă aceste lucrări nu vor începe la data de 25.01.2021, respectiv după trecerea perioadei de timp friguros (-12 grade) în care procesele umede nu se pot desfășura și execuția acestor lucrări pe schele nu sunt permise.

Mai mult, primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat că se poate ajunge și la rezilierea contractelor între primărie și constructori.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.