27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Concert The Magnifics la Gradina The PUB

A venit vara, si iata ca am iesit din nou pe terasa cu evenimentele! Va invitam pe 5 Iunie la Gradina The PUB pentru un concert live The Magnifics, cu soare, voie buna si bere rece ca intotdeauna!

The Magnifics precum si numele ,te duce intr-o stare magnifică. Trupa are un sound deodebit si diferit, o experientă vastä pe scena muzicala. Acest trio este format din Olivia Paun(Olly) voce, bass, flaut, pian, chitara, Robert Enache(zis Red, fost Lamä) chitara, backing, Marius Keseri (Tete) baterie, percutie, backing.
Repertoriul muzical original dar si cover in stil propriu,stilul de cânt deosebit…incluzând chiar glume muzicale iti va satisface toate simturile esteticii muzicale.
Vor canta piese proprii,dar si coveruri in aceasta seara. De curand au lansat videoclip la piesa „Azi totul e ok”, piesa lansata pe Youtube. Urmeaza cat de curand sa scoata un album.

Olivia, absolventa a Conservatorului din Bucuresti, voce, flaut si bass,in acest proiect, a trait In Olanda,cu resedinta in Amsterdam, concertand in toata Europa de vest cu trupa Olly de Quartz(proiect
propriu). A inregistrat un dublu album alaturi de o trupa de rock ghotic-olandeza, cantand la flaut.
A fost baterista la trupa de rock alternativ, Gianina si Quartz, cu care a tras un album, „Dragostea e un biscuite in formade stea”. A colaborat cu trupa Iris, la flaut in orchestra, in turneul Iris Atheneum alaturi de Felicia Filip. Mircea Vintila a cooptat-o pentru piesa Batiscaf, piesa de mare succes. A format Olly of Queens, proiect propriu.

Marius Keseri (Tete) baterie, percutie, zis si Magnificul, renumit pentru evolutia sa de succes pe toate scenele mari din tara cat si peste hotare, alaturi de nume mari din muzica romaneasca: a fost
bateristul formatiei Directia 5 timp de 30 de ani, cu care a tras nenumarate albume. Bateristul trupei Quartz apoi Metrock, Hardtorn, Valeriu Sterian si altii, abordand cu succes mai multe stiluri muzicale.

Robert Enache, chitarist de exceptie, absolvent al Universitatii demuzica din Buzǎu, a colaborat cu multi artisti de-a lungul anilor, chitaristul trupei Firma multi ani, Go to Berlin, Emanuel, etc. In prezent chitarisul lui Mircea Vintila si multe alte proiecte de studio, pentru nume cunoscute din piata romaneasca.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie