28 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Cerc de femei – Vorbind despre Iubire

Sambodhi Studio – Yoga, Meditation, Massage, Events

Sa fim împreuna e bine și cald. Sa ne simtim sufletele e frumos și drag.

Cercul de femei e un spațiu plin de înțelegere, acceptare, autenticitate, un spațiu in care poți sa te aduci așa cum ești.

Poți veni cu hainele inhibițiilor, furiilor, tristeților ori frustrărilor tale alături de cele ale voioșie, curiozității, jucauseniei ori creativității. Pentru ca nu sunt judecate niciuna din părțile noastre. Sunt primite. Ești primită!

Poți sa te faci auzita, văzută, simțită intocmai așa cum ești. Poți sa râzi sau sa plângi fără teama.

E un spațiu in care iluziile noastre și despre noi, cad, se topesc in lumina lunii și a autenticității sinelui nostru nud și liber.

E un spațiu din care putem pleca in tolba, cu răspunsuri sau/si cu noi intrebari, cu mai putine haine gri și triste, eliberate de poveri emoționale și bagaje sociale apăsătoare.

In conectare se crează un teritoriu sigur , se împreuneaza inimi in suroritate de femei blânde, frumoase, regăsite cu sinele și bucuria de a fi !

Putem fi astfel măiastre, libere, suverane și împuternicite, trăitoare in armonie și iubire!

Aflam despre iubire! Împărtășim iubire!

Simtim iubire! Suntem Iubire!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie