Sursa foto: Cristian Popescu Piedone/Facebook

Cristian-Victor Piedone Popescu a avut miercuri o vizită de lucru pe teren, în urma căreia a descoperit alte bunuri în valoare de zeci de milioane de lei depozitatate de Economat Sector 5 SRL, într-un spațiu din Jilava.

Zeci de mii de cutii de arhivare, mii de pachete de șervețele umede, mii de role de șervețele, sute de paleți cu baxuri de hârtie A4 și A3, produse de papetărie, sute de stickuri de memorie, 3.900 de tablete, mii de kilograme de săpun lichid, sute de combinezoane, mii de pachete cu măști și mânuși, 179 de pachete cu pixuri Montegrappa, agende și bomboane franțuzești expirate, sunt unele dintre bunurile ce se află în depozitul Economat Sector 5 SRL.

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a solicitat consilierului local, Constantin-Vladimir Naciu, reprezentant al Consiliului Local Sector 5 în AGA, directorului interimar al Economat Sector 5, Gabriel Crețu și directorul Direcției de Control, Bogdan Dragomirescu ca până în data de 28 ianuarie să fie gata un raport pentru a-l prezenta în fața Consiliului Local la ședința ce va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei.

Edilul Sectorului 5 a anunțat că Primăria nu va mai cumpăra produse care se regăsesc în depozitele Economat SRL, ci fiecare Direcție va face solicitare cu necesarul către societate, pentru a folosi bunurile deja existente.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.