25.3 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Blocul Scala şi Teatrul Stela Popescu vor fi consolidate

Blocul Scala şi Teatrul Stela Popescu vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile în valoare de peste 200 de milioane de lei, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) a depus, la sfârşitul săptămânii trecute, încă 7 cereri de finanţare pentru consolidarea seismică şi renovare energetică moderată a unor imobile monument istoric sau aflate în zone construite protejate. Imobilul din Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 2-4 (Blocul Scala) şi clădirea monument istoric în stil Art Deco din strada Batiştei nr. 14 (Teatrul Stela Popescu) se numără printre clădirile care vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile obţinute de la bugetul naţional în baza Legii 212/2022”, scrie edilul general, pe Facebook.

Valoarea proiectelor depuse este de 216,68 milioane lei din care fonduri nerambursabile 205,84 milioane lei.

* Sursa foto: Nicuşor Dan / Facebook.com  

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie