26.8 C
București
marți, iulie 23, 2024

Being Single – An asset or a concern?

Continuăm serile noastre tematice de dezbateri și jocuri în limbi străine, așa cum am anunțat și în grupul nostru de Facebook @The Story Behind The Story, împreuna cu alți co-#creatori, oameni talentați, vorbitori foarte buni sau nativi de limbă straină, care vor împărtăși un talent cu noi, în comunitatea noastră, prin moderarea unui #Event.
De data aceasta aducem în prim-plan o temă interesantă, împreună cu prietenul nostru, trainer, coach și speaker-ul @John Bax, în calitate de moderator, unul din șirul co-creatorilor care vor facilita o moderare provocatoare din nou la @LinguaEvents.

Împreună cu John vom încerca să răspundem la întrebări despre un subiect care ne preocupă permanent pe unii dintre noi și pe cei apropiați nouă, familia, colegii, prietenii: A fi singur este un atuu sau o îngrijorare? Cum ne afectează statutul “SINGUR”? Ce beneficii ne aduce statutul de singur? Ne punem viața în așteptare în perioadele în care suntem singuri?

Și, bineînțeles că, asemenea altor întâlniri pe care le-am avut în serile Lingua Transcript, și aceasta se va bucura de muzică live și de multe alte surprize.
Dacă ai un talent artistic, culinar, dacă ești pasionat de meseria ta și vrei sa vorbești despre asta sau să ții un workshop, scrie-ne și îți punem la dispoziție un spațiu primitor, te vom cunoaște și vom valida propunerea ta.
Pentru inceput, HAI să petrecem din nou o seară împreună într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limbă engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica limba engleză și de a interacționa cu oameni prietenoși, pentru 3 ore de distracție, învățare și bună dispoziție!
CAND? Marți, 28 noiembrie, ora 19.00
UNDE? Bd. Ferdinand nr. 48
PREȚ: 120 lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse)

Discount 20% pt grupuri astfel:
Vino cu o prietena sau/si cu un prieten si platesti atat tu cat si prietenii tai doar 100 lei/pers!
Taxa se achita inainte de eveniment, pana cel tarziu CU 2 ZILE INAINTE in contul bancar al firmei organizatoare!
Beneficiar: Lingua Transcript SRL
IBAN: RO08BRDE441SV71343954410

IMPORTANT: DACA AI ANULAT PARTICIPAREA CU MAI PUTIN DE DOUA ZILE INAINTE DE EVENT, VEI ACHITA 80 LEI IN CONTUL MENTIONAT PENTRU NO-SHOW

NOTA: Grupul este public! Prin aderarea la grup, fiecare membru isi exprima acordul tacit ca numele si profilul sau sa fie vizibil public si persoanelor din afara grupului! La evenimente se fac fotografii in scopul promovarii grupului si a evenimentelor pentru social media purposes, astfel prin participarea la aceste evenimente fiecare persoană isi exprima acordul tacit pt folosirea si expunerea acestor poze pe retelele de socializare!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie