Încă o dată: beef-ul lui Firea cu Dragnea sau invers nu aduce nimic bun pentru nimeni. Cu siguranță nu pentru București, unde Firea e primar general. Degeaba a demisionat din funcții, e un gest care privește doar PSD și atât, nimic relevant pentru cetățeni.

Cei doi primari de sectoare care azi au primit funcții importante în PSD – Gabriel Mutu de la sectorul 6 devine președinte al PSD București și Daniel Florea de la sectorul 5 devine secretar general adjunct al PSD – n-au făcut mai nimic pentru oamenii din sectoarele pe care le conduc din 2012.

Mutu, care i-a succedat primarului-fantomă Rareș Mănescu (PNL, 2012-2016), nu are realizări notabile. Cartierele Crângași, Drumul Taberei, Ghencea, Giulești, Militari, Regie arată mai rău la nivel de spațiu public, iar ritmul construcțiilor noi apărute haotic s-a accelerat, de exemplu.

Florea, care i-a succedat primarului longeviv Marian Vanghelie (PSD, 2000-2016, wow), n-a înțeles nici până acum ce sector dificil are în administrare. Cartierele 13 Septembrie, Giurgiului și Rahova sunt la fel cum erau înainte, nicio contribuție remarcabilă a primarului. S-a remarcat în schimb când a dovedit că habar n-are ce-i vine la semnat și girează construcții ilegale.
Diferența de nivel de trai dintre extremele Ferentari (sărăcie) și Cotroceni (bogăție) s-a accentuat în loc să se diminueze, de exemplu. Florea nu a explicat nici până azi ce a făcut, ce-a investigat, ce-a verificat după ce a ars blocul ăla construit ilegal la el în sector.

Toți trei – Firea, Florea, Mutu – s-au dovedit incapabili să implementeze punctele de pe agenda reală a cetățenilor, preferând să bifeze ce aveau fiecare pe agenda sa. De-asta nu există niciun câștigător din afara PSD în tot circul ăsta care deturnează grav discuția de la problemele cu adevărat importante.

Autor-Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.