12.3 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Bărbatul Nr.2 Teatru @paQue Bistro&More!

BĂRBATUL Nr.2

Trupa de Teatru HAR – Irina Luana Stan & Laurențiu Stan prezintă Miercuri, 26 Decembrie 2018, la ora 20.00, la Paque Bistro&More, spectacolul BĂRBATUL Nr.2.

✔O comedie savuroasă în 2 personaje, un EL și o EA, o poveste de dragoste amuzantă, emoționantă și neobișnuită, cu un final surprinzător.
✔Multiple răsturnări de situație, momente sensibile, câteva accente dramatice, mesaje frumoase, importante, pozitive și profunde.
✔Spectacolul a fost jucat cu mare succes pe scene din București și din țară, iar Premiera Națională a avut loc în iunie 2018, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Hyperionfest, la Teatrul Metropolis – Sala Gloria, unde a fost extrem de apreciat.
✔Spectacolul este considerat o operație pe creierul și cordul deschis al oricui dorește să-și amintească a trăi cu adevărat, să-și regăsească puterea interioară și bucuria și să-și împlinească visurile.

✔DISTRIBUȚIE, TRADUCERE, ADAPTARE (după un text de Norm Foster):
Irina Luana Stan
Laurentiu Stan
(Trupa de Teatru HAR)

✔REGIE, ADAPTARE:
Silvia Ciobanu
Mihaela Triboi

✔Tehnician sunet: Mara Bucureșteanu

✔Durata spectacolului: 1h20min fără pauză.

✔Suport artiști: 20 lei.

✔REZERVĂRI LA: 0722.330.607

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie